362- Symphony Suites

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5448269
82 Luxueuze appartementen, duplex en triplex van 2 of 3 slaapkamer verdeeld over 4 blokken. Alle woningen genieten van zeezicht. ook de begane grond appartementen .De appartementen op de begane grond beschikken over een privé-tuin. De gemeenschappelijke ruimtes hebben veel te bieden groot buiten zwembad, verwarmt binnenzwembad met Spa, fitnes, en aparte fitnesruimte en koffiebar waar je kan genieten van een drankje of hapje. Alle appartementen zijn voorzien van een parkingplaats en berging.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens