336- Libella

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5221458
Welkom bij Libella, 

Een luxe nieuwbouwproject van prachtige appartementen en penthouses. Alle appartementen hebben een ongelooflijk uitzicht op zee en kijken uit over het groen van de vallei.
Je hebt opties van duplex-appartementen met 2 slaapkamers tot spectaculaire penthouses met 3 slaapkamers. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en zullen worden uitgerust en afgewerkt met de nieuwste hoog kwalitatieve materialen.
Eigenaars zullen genieten van de faciliteiten van Libella, waaronder twee prachtige buitenzwembaden, verwarmd binnenzwembad, privé-fitnessruimte, sauna- en spagedeelte, sociale club, en een verbluffend restaurant , om kostbare tijd door te brengen met familie en vrienden.
Dicht bij Marbella , Puerto Banus en Estepona en de spectaculaire stranden met geweldige strandclubs en chiringuitos, alle lokale voorzieningen, waaronder internationale scholen, gezondheidszorg, winkels, bars/restaurants, banken en watersporten.
Als u overweegt een woning te kopen tussen Marbella en Estepona, is dit uw beste investering!

Neem contact met ,Erwin of Nicole, wij kennen alle ins en outs van Libella en kunnen u adviseren over de beste units die aan uw eisen voldoen

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens