Vanian Views

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5220649

Welkom bij Vanian Views ,

Het nieuw gelanceerde project  heeft 61 stijlvolle appartementen en penthouses, elk met 2 en 3 slaapkamers, een eigen garage en een berging. Het is gelegen in het exclusieve Selwo-gebied in Estepona aan de Costa del Sol.

Deze baanbrekende ontwikkeling biedt een opvallende semi-ovale architectuur die binnen- en buitenruimtes naadloos combineert, zodat u ten volle kunt genieten van het natuurlijke licht en het adembenemende landschap.
Binnenin vind je hoogwaardige apparaten, hoogwaardige materialen en luxueuze afwerkingen tot in elk detail. Onze open interieurs gaan naadloos over in ruime terrassen, perfect om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. U zult genieten van de hoogwaardige  open plan keuken, leefruimte met hoge grote schuiframen vloeren die doorlopen tot het op het terras en de comfortabele slaapkamers met spa-achtige badkamers.

Vanian Views biedt ook prachtige gemeenschappelijke ruimtes, waaronder mediterrane tuinen, zwembaden voor volwassenen en kinderen, en een ultramoderne fitnessruimte.

Waar kun je Vanian Views vinden?

Perfect voor natuur-, golf- en zeeliefhebbers, het biedt een rustige en besloten omgeving naast het natuurpark, terwijl het toch gunstig dicht bij alle voorzieningen ligt.

Het ligt op slechts 15 minuten van het centrum van Marbella de jachthaven Puerto Banus en Estepona, bekend om zijn brede scala aan restaurants, winkels en diensten. Het strand en de boulevard liggen op slechts een steenworp afstand en de kust van Estepona strekt zich uit over 20 km tussen Puerto Banus en Sotogrande, twee van de meest prestigieuze jachthavens in de Middellandse Zee.

Met gemakkelijke toegang tot de internationale luchthaven van Malaga, de luchthaven van Gibraltar en het nabijgelegen Puerto Banus en Marbella, is Vanian Views de perfecte keuze voor een vakantieverblijf of  het hele jaar door wonen of een goede investering.

Voor meer informatie of beschikbaarheid aarzel niet ons te contacteren voor een afspraak om het project te bezichtigen .

Oplevering 2025.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens