333- Acqua Gardens

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5212283
Welkom bij Acqua Gardens te Bel Air ,

Een nieuwe eigentijdse ontwikkeling van 95 appartementen en penthouses, gelegen op een gunstige en centrale locatie aan de New Golden Mile.
Bent u op zoek naar een vakantiehuis of misschien een nieuwe permanente woning, u zult keuze te over hebben met het brede scala aan voorzieningen voor de deur.
De New Golden Mile biedt alles, van golfbanen en stranden tot scholen, entertainment, winkels en eetgelegenheden.

Een gestroomlijnd architectonisch ontwerp gecombineerd met open interieurs en moderne voorzieningen creëert een van de meest aantrekkelijke nieuwbouwaanbiedingen op de markt van vandaag.
De esthetisch aantrekkelijke laagbouw appartementsgebouwen, bieden een verscheidenheid aan maten, oriëntaties en configuraties die ervoor zorgen dat elke woning een uniek en persoonlijk gevoel krijgt.

Deze ontwikkeling biedt standaard moderne keukens, badkamers, kasten en technische installaties, een keuze uit een reeks texturen, materialen en kleurtinten. Er is ook een lijst met optionele functies, zoals moderne gashaarden, keukenupgrades en penthouse-jacuzzi’s.

Het is ontworpen om een ​​privé-omgeving en gemeenschapsgevoel te bieden, met woningen die uitkijken op de prachtig verzorgde aangelegde tuinen, gevuld met kleur en schaduwrijke gebieden en verreikende uitzichten op zowel de bergen als de zee.

Beveiligde ingangen met poorten bieden gemoedsrust voor bewoners, met een eigen ondergrondse parkeergarage en ruime bergingen voor elke woning. Het afwerkingsniveau in alle gemeenschappelijke ruimtes is overal modern en sfeervol.

Andere kenmerken van dit hoogwaardige wooncomplex zijn onder meer een professioneel ingerichte gymzaal met kleedkamer faciliteiten en natuurlijk licht en uitzicht om uw training te inspireren. De community beschikt zelfs over een eigen co-working- en ontmoetingsruimte met een café-bar en een terrasruimte.

B energielabel (emissies)

Het gebouw heeft energielabel B wat betreft emissies, wat betekent een vermindering van de CO2-uitstoot en een aanzienlijke vermindering van de energievraag van het gebouw.
Deze score wordt behaald door verbeterde ( thermische isolatie van de gevels, verbeteringen aan het dak, efficiënt timmerwerk en glas) hoogrenderende thermische installaties.
Dit cijfer komt overeen met een verwachte energiebesparing van 70% en daarmee een aanzienlijke economische besparing in vergelijking met een huis met energielabel F.

Prijzen inclusief ondergrondse parkeergarage en grote berging.


Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens