286- Agra

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4841167

Schakelwoningen in Andalusische stijl

Introductie van Agra Residencial - een nieuw woonproject bestaande uit 47 herenhuizen in het hart van golf aan de Costa del Sol. Uw nieuwe luxe huis ligt in El Paraiso, Estepona, zeer dicht bij El Campanario Golf & Country House.De prachtige locatie van deze nieuwe herenhuizen in Andalusische stijl zorgt ervoor dat de woningen royale terrassen en uitzichten hebben, terwijl de huizen worden overspoeld met natuurlijk licht.De woningen met 3 slaapkamers hebben een veranda en een solarium met pergola. Een eigen tuin en kelder zijn ook inbegrepen, evenals 2 parkeerplaatsen in een ondergrondse garage. Daarnaast omvat het project gemeenschappelijke ruimtes met een zwembad en aangelegde tuinen.Agra Residencial ligt op loopafstand van enkele van de beste golfbanen aan de Costa del Sol. Het is ook een zeer korte rit van Puerto Banús, Marbella en Estepona en slechts 50 minuten van de luchthaven van Malaga.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens