303- Tiara

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4800155
Tiara
56 exclusieve woningen met drie en vier slaapkamers met panoramisch uitzicht op zee, die zijn verdeeld in 7 blokken met slechts 2 woningen op elke verdieping om het nog exclusiever te maken. Elke woning is perfect ontworpen en gedacht met uw welzijn en comfort te allen tijde.

De ontwikkeling zal genieten van twee zwembaden - voor volwassenen en kinderen, een fitnessruimte, een co-werkruimte, een gated community en een ondergrondse parkeergarage.

Ons project biedt een luxe huis op de top van de heuvel in het gebied, kennis als Alborada met een prachtig panoramisch uitzicht op zee, u zult genieten van een fantastische zonsondergang met uitzicht op Afrika en Gibraltar

Topkwaliteiten en privacy zijn de meest kenmerkende van Tiara's woningen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens