Las Jacarandas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4589407

2 slaapkamer duplex Penthouse te Bel-Air /Marbella West,

Op wandelafstand van het strand, winkels , restaurant en supermarkten .

Het duplex appartement beschikt over een apart toilet , keuken en woonkamer met aansluitend het terras met zichten over het landschap en La Concha gebergte.
Op de eerste verdieping bevindt zich twee grote slaapkamers met ingebouwde kledingkast en 1 apparte badkamer met ligbad .
De hoofdslaapkamer met en-suite een grote badkamer . De slaapkamer beschikt over een terras met verbinding tot het grote solarium , het solarium heeft een pre-instalatie waar je een prachtige louche en buitenkeuken kan voorzien ,een grote bergplaats die je kan omtoveren tot een extra ruimte voor gasten of opslagruimte.
Vanop het solarium heeft u prachtige panoramisch zichten over het landschap en Middellandse Zee .

De woning is voorzien van Airco warm/koud.
Inclusief ondergrondse parkeerplaats .

Jacarandas is een beveiligde gesloten urbanisatie met 2 grote zwembaden omgeven door een goed onderhouden tropische tuin .


Voor meer informatie of bezichtiging, aarzel niet ons te contacteren

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 125m2