Aqualina Penthouse Collection

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4619599
Welkom bij Aqualina,

Aqualina is gelegen in het exclusief gebied Benahavis, gekend om de Michelin-ster keuken en luxewoningen. Deze elegante appartementen zijn perfect gelegen om te genieten van elk aspect van het luxeleven aan de Costa del Sol met de glamoureuze boetieks van Marbella en de stijlvolle jachthaven van Puerto Banus op minder dan 10 minuten rijden en omgeven door enkele van de beste golfbanen in de buurt zoals onder andere El Higueral, een prachtige 9-holes baan langs de rivier Guadalmina, evenals Los Arqueros en La Quinta.

Dit exclusief project van slechts acht 2- en 3-slaapkamer appartementen zijn verdeeld over  verschillende blokken waar u  privacy zal hebben. Deze luxeappartementen bieden extra exclusiviteit en zijn zowel stijlvol en zeer ruim met hoge plafonds en grote terrassen. De appartementen hebben een open plan lay-out voor een optimaal gebruik van de ruimte. Bovendien zijn de keukens volledig uitgerust met moderne toestellen. De floor to ceiling ramen zorgen voor zeer veel natuurlijk licht en voor een naadloze combinatie van de binnen- en buitenruimten.

Wenst u een afspraak voor bezichtiging of meer informatie , aarzel niet ons te contacteren. 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 148.64m2