Breeze Marbella duplex

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4619210
Welkom bij Breeze  Marbella ,

Dit duplex appartement van 3 slaapkamers wordt ontwikkeld op een van de meest spectaculaire plekken in de bovenzijde van Guadalmina Golf , in Marbella met meer dan 79 golfbanen , 300 dagen zon per jaar met een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20 graden en veel faciliteiten in de buurt bevindt zich in de exclusieve woonwijk het nieuwbouwproject Breeze Marbella met zichten over de Guadalmina Golf , 34 appartementen en penthouses met 2,3 en 4 slaapkamers .

Het project ligt op wandelafstand van San Pedro de Alcántara,een pittoresk vissersdorp dat een zeer populaire bestemming is geworden, met zijn prachtige boulevard waar het nachtleven bruist met restaurants die de meest gevarieerde en heerlijke keuken serveren, evenals de prachtige promenade en de brede zandstranden van het gebied. En niet te vergeten de beroemde jachthaven vanPuerto Banús, die op slechts 10min. Rijden met de auto ligt.

Aarzel niet ons te contacteren voor een viewing of meer informatie .

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 168.02m2