17-Atalaya Hills -ENKEL HERVERKOOP

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3325235
Welkome bij Atalay Hills 

Bestaand modern beveiligde community  van 2 en 3 slaapkamer appartementen en  penthouses op het zuidwesten georiënteerd  , met 24-uurs beveiliging, groot zwembad, aangelegde prachtige tropische  tuinen, bar, gymzaal en spa. Deze exclusieve ontwikkeling van slechts zesenzestig appartementen ligt aan de eerste lijn van de beroemde Atalaya-golfbaan en slechts een korte rit naar het strand en alle voorzieningen. De appartement hebben een open woon- en eetkamer met schuiframen  naar het terras volledig ingerichte keuken.  Grote Masterbedroom met en-suite een volledig ingerichte badkamer en logeerkamers met aparte badkamer. De penthouses beschikken  over een groot solarium op de tweede verdieping met een prachtig panoramisch uitzicht op zee en de golfbaan. Andere kenmerken zijn de ondergrondse parkeerplaatsen met berging, airconditioning en vloerverwarming in de badkamers.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens