10- Mirador Estepona Golf Homes

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3360218
Welkom by Mirador Estepona 

Een nieuwbouwontwikkeling van 54 moderne en exclusief ontworpen appartementen en penthouses gelegen in het gebied van Estepona Golf, 3 km van het strand en voorzieningen, omgeven door golfbanen zoals Valle Romano, Finca Cortesin en Atalaya Park.

Estepona Golf Homes combineert een modern en eigentijds design in een natuurlijke omgeving met uitzicht op de zee en de Sierra Bermeja-bergketen. Alle appartementen liggen op het zuiden en zijn ontworpen om te focussen op een lichte woonkamer met grote ramen en een geïntegreerde keuken om een ​​open gevoel te bieden.

ONTWIKKELINGSFUNCTIES

Standaard airconditioning, alarm, rookmelder, dubbele beglazingIn de gemeenschappelijke ruimtes geniet u van een prachtig zwembad voor volwassenen en éénn voor kinderen.
Tropische tuinen met prachtige landschapsarchitectuur en verlichting

Pre-installatie van oplaadpunten voor elektrische voertuigen in de garages onder andere faciliteiten.
Geniet van het clubhuis en de golfbaan van Estepona Golf, op loopafstand.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens