186- Tree Tops Marbella

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4008995
Een bevoorrechte locatie met een prachtig uitzicht en maximaal respect voor het milieu.

TreeTops

Gelegen in Guadalmina - Marbella, naast één van de beste golfbanen.
De regio geniet van minstens 300 dagen zon per jaar en heeft een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20 graden.
Er zijn zo'n 70 golfbanen, maar ook volop cultuur, sport, prachtige stranden, winkelgelegenheden, gastronomie, internationale scholen, gespecialiseerde medische centra en nog veel meer. Dit alles vindt u binnen een paar minuten van uw nieuwe woning.

Leef om te genieten 

Tree Tops biedt alles wat nodig is om comfortabel te wonen in een rustige en veilige omgeving en om te genieten van de bijzondere momenten met familie en vrienden.

Dit nieuwe, luxe project van 23 woningen wordt gebouwd op een perceel van 12000m², vlakbij San Pedro en Puerto Banus.
Mooie woningen met 3 of 4 slaapkamers met fantanstische uitzichten, een groot terras, een solarium en een privétuin met zwembad (optie).

De ruime woonkamer heeft plafonds van 3 meter hoog en de grote schuiframen zorgen voor natuurlijke lichtinvallen.
De volledige ingerichte open keuken, voorzien van Neff toestellen, geeft onmiddelijk verbinding met de leefruimte en het overdekte terras .
Op de benedenverdieping bevindt zich een garage voor 2 auto's en daarnaast is er nog veel ruimte over, die u naar eigen idee kunt inrichten.
Zo kunt u er bijvoorbeeld een bioscoopzaal, een fitnessruimte, atelier, speelruimte of ...van maken.

De omheinde community beschikt over verschillende gemeenschappelijke zwembaden, een speeltuin en co-living ruimte omringd door een mooi aangelegde tuin.

Tree Tops beschikt over een conciërgeservice voor vragen en service, zoals transport van en naar de luchthaven, door zorg te dragen over uw woning door erkend service personeel in te zetten, etc.


San Pedro Alcántara

Toeristische, bruisende (bad)plaats vooral bekend om haar lange gouden stranden en chiringuitos (strandbarretjes), en populair vanwege haar ligging vlakbij Marbella en Puerto Banús (10 km).
Vanaf San Pedro de Alcántara is het slechts enkele minuten rijden naar de Sierra de Rondawaar u via een avontuurlijke bochtige autorit van +/- 50 km door en langs rotsige landschappen, bossen, ravijnen en afgelegen dorpen, bij de mooie oude historische stad Ronda komt.

San Pedro is verdeeld in een oude stad (Noorden) en een nieuwe stad (Zuiden).
De oude stad heeft nog een traditionele sfeer en een mooi plein, smalle straatjes, terrassen, bars en kleine winkeltjes.
De ondergrondse tunnel heeft het stadje van de verkeersstroom verlicht en daardoor heeft men een nieuw deel van de stad met veel faciliteiten kunnen neerzetten. 

Met meer dan 20 jaar ervaring aan de Costa Del Sol kunnen wij u zoektocht versoepelen.Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens