Paraiso Pueblo

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4092078
Welkom bij Paraiso Pueblo:


Een opportuniteit die je absoluut moet bekijken een bestaand project dat door een grote financiële groep wordt gebouwd in twee fases .
De eerste fase  wordt dit jaar opgeleverd. Een project van in totaal 206 units, appartementen van twee en drie slaapkamers vanaf 260000€ tot 550000€.
Wat is er zo ideaal aan deze urbanisatie,  het is  centraal gelegen is op het grondgebied van Benahavis dichtbij bij populaire Beach - restaurants en stranden. 
Paraiso  Pueblo is een gesloten 24 uur beveiligde  urbanisatie hoger gelegen in een mooie villawijk waardoor er prachtige zichten zijn. 

Appartementen met 2 en 3 slaapkamers bieden een stijlvolle, open woonkamer met een modern tintje. Elk detail is overwogen in het ontwerp, inclusief de uitgebreide sport - en recreatie voorzieningen in weelderige landschapstuinen met een prachtig uitzicht op zee, golf, en de bergen vanaf een groot aantal uitkijkpunten in het hele complex zoals op de dakterrassen van de duplex appartementen, naast een van de zwembaden of het zonneterras van Paraiso Club House.
De moderne appartementen bieden een ruime open woonkamer met de keuze uit balkons of tuinen, ideaal om te socialiseren met familie en vrienden.

Belangrijke punten:

- 2 - 3 slaapkamerappartementen of Penthouse duplex
- Modern ingerichte open woonkamer
- Keuken voorzien van alle apparatuur van Siemens
- Mooie moderne badkamers 
- 24 uur beveiligde gesloten urbanisatie
- 5 buitenzwembaden 
- 1 binnenzwembad 
- Prachtig ontworpen tuin met watervalletjes die het enen zwembad verbind met de andere .
- Speeltuin mogelijkheden.
- Sport mogelijkheden 
- Wellness mogelijkheden
- Elk app. voorzien van een garage en parking

Dichtbij verschillende Golf Clubs

- El Paraiso Golf Club
- Marbella Club
- Real Club Guadalmina
- Atalaya Golf Country Club

Slechts een paar minuten rijden

van de A7, zodat u de stranden van Estepona of de drukte van Puerto Banus in minder dan 10 min. kan bereiken.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2