268- Los Miradores del Sol Fase II

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4453839
Welkom bij Los Miradores del Sol,

Een eigentijds  project met groot aangelegde tuinen , zwembad en aandacht voor de kinderen met een prachtige afzonderlijke kinderspeelplaats.
Ontworpen om maximale privacy en comfort te bieden terwijl u geniet van het leven in ruime grote open plan appartementen. Hier vindt u een woning dat bij je past ongeacht de verdieping die u kiest, begane grondt, eerste verdieping of duplex penthouse, die een  royale buitenruimte garandeert in de vorm van een terras, veranda of solarium die u naar eigen believen kan inrichten. het beveiligde gesloten complex heeft een groot gemeenschappelijk centraal plein van meer dan 1200m2 volledig beplant met natuurlijk gras, bomen en verschillende zuiderse planten, naast zwembaden , jacuzzi's is er gedacht aan de kleintjes , kinderen zullen zich uitstekend vermaken in de kinderspeeltuin binnen het omheinde terrein, wat u zowel de veiligheid als de gemoedsrust garandeert. Onder het complex bevinden zich de parkeerplaatsen, berging die incl. zijn in de aankoop van een eigendom . evenals een gemeenschappelijke fietsenstalling .
wees snel er zijn nog aar enkel units beschikbaar , contacteer ons voor een afspraak wanneer u aanwezig bent aan de Costa del Sol. 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens