276- Le Mirage III

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4508868

Welkom bij  Mirage III
Aan  de "New Golden Mile" bij Cancelada bestaat het nieuwbouwproject  uit 66 huizen met elk 2, 3 of 4 slaapkamers. 
Alle exclusieve appartementen en penthouses bieden een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en zijn omgeven door prachtige tuinen en een heerlijk zwembad. Bewoners krijgen toegang tot het St. Vista Clubhouse en profiteren van tal van recreatieve voorzieningen en andere voorzieningen in de omgeving.

Eigentijds design, comfort en kwaliteit - de luxe appartementen combineren dit alles met veel licht en een unieke woonomgeving. Open woon- en eetgedeeltes met een volledig uitgeruste keuken maken de mediterrane droom waar.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens