285- Orion Villa's

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4559942
Welkom door Orion Villas
Orion villas is een exclusief project van slechts 3 villa's in het hart van de gouden driehoek, gelegen op de grens tussen Marbella, Estepona en Benahavís.

De villa's bestaan ​​uit een begane grond met open woonkamer die uitkomt op een enorm zuid- of westgericht terras met overloopzwembad en volledig aangelegde tuinen en een bovenverdieping met 3 of 4 slaapkamers, evenals een groot solarium en kelder. Overal hoogwaardige afwerking, dat is het soort leven dat de villa's bieden. Door het gebruik van natuurlijke materialen en het natuurlijke licht dat in het hele huis heerst, is een warme moderne villa ontstaan.

De villa's bevinden zich in het exclusieve gebied van "El Campanario" op een paar meter van het clubhuis met zijn voortreffelijke restaurant, zijn tennis- en paddlebanen, spa, fitnessruimte, zwembad en zijn golfbaan, ook faciliteiten zoals het internationale Atalaya-college in zeer volgende buurt, maken dit project zeer aantrekkelijk voor permanente bewoning.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens