286- Oasis 325 FASE II

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4564052
Overzicht Oasis 325 Fase II
De unieke verdeling biedt een keuze uit woningen met 2 of 3 slaapkamers en is speciaal ontworpen om ruime woonruimtes te bieden waar het interieur is verbonden met de buitenruimtes om licht en ruimte te maximaliseren. De open woonkamer met de keuken vloeit naadloos in elkaar over en sluit aan op het grote terras, wat een uniek woongedeelte oplevert. Daarnaast complimenteren de hoogwaardige materialen die overal worden gebruikt het unieke avant-garde architecturale ontwerp.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens