Le Mirage III- Begane grond

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4508918
Het 2 slaapkamer gelijkvloers appartement behoort tot het nieuwbouwproject Le Mirage III, een gloednieuw , hedendaagse residentiële ontwikkeling van 72 woningen, gelegen aan de New Golden Mile tussen Puerto Banus en Estepona.
Het appartement met inkomhal - private gedeelte met 2 slaapkamers met aansluitend badkamer -1 badkamer met ligbad en de 2de badkamer met inloopdouche . Een volledig ingerichte moderne keuken een leefruimte met zithoek en eetplaats , mooie grote schuiframen die toegang geven tot overdekte terras en private tuin. Dit ruim appartement is afgewerkt met de kwalitatieve materialen. 

Elk appartement is incl. autostaanplaats .

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2