281-Sail Villa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4533879

Welkom bij Sail Villa,
De boeiende elegante villa Sail is het perfecte ontwerp om het meest begeerde eigendom aan de Costa del Sol te worden. 

Het biedt onvergetelijke uitzichten, waar de oneindige schoonheid van de zee wordt gecombineerd met de sereniteit van de bergen. gelegen in een idyllisch bescherm natuurgebied een dubbel beveiligde villawijk biedt deze majestueuze villa het meest evenwichtige concept van kwaliteit van leven. Alle kamers hebben een bevoorrechte oriëntatie en kunnen te allen tijde genieten van de natuurlijke omgeving .

Het ontwerp bestaat uit 3 niveau's

De oprit van de woning is op de 1ste etage met de parking/garage van8 autostaanplaatsen. De nachthal is voorzien van trap en lift. 

Op de eerste verdieping bevindt zich de Master bedroom met en-suite garderobe en badkamer , 3 gastenkamers met en-suite badkamer.  De verdieping heeft over  heel de lengte van de voorgevel een terras met prachtige zichten.

De leefruimte begeeft zich op de begane grond ,volledig ingerichte keuken, bijkeuken, woonkamer verdeeld over een oppervlakte van 285,78m2  de grote schuiframen tot het plafond zorgen voor het natuurlijke lichtinval de woonoppervlakte is eveneens voorzien van een terras over heel de gevellengte met toegang het zwevend zwembad van 64,80m2 .

De onderste verdieping heeft een oppervlakte van 388m2, 2 gastenkamers met en-suite badkamers . Cinema room- gym- sauna - laundry room met toegang naar de prachtige aangelegde tropische tuin . Alles is voorzien om van deze luxe woning heel het jaar te kunnen genieten . 

ROOF TERRACE / SOLARIUM
50,27m2 bebouwd - lift , trap, toilet, binnen lounge met grote glazen ramen.
overdekt terras van 42m2 - solarium 105,95m2 

Aarzel niet om meer informatie. 

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 6
  • 8
  • 1058.69m2