12-Ocean Hills

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3189884
Welkom bij Ocean Hills 

OCEAN HILLS is een prachtige bestaand appartementen complex van 62 lichte, moderne appartementen en penthouses aan de Resina Golf.

Het ligt halverwege tussen San Pedro en Estepona met zijn unieke boulevard, recreatiegebied, verhoogde loopbrug, amfitheater voor openluchtconcerten en talloze bars en restaurants. U bent ook slechts 5 minuten van de traditionele stad Estepona en 15 minuten van Puerto Banús en de bruisende mondaine stad Marbella.

Het complex beschikt over prachtige tropische tuinen en twee gemeenschappelijke zwembaden voor exclusief gebruik door de bewoners.
Ocean Hills heeft een unieke rustige omgeving, met prachtig uitzicht op het platteland en de zee aan de rand van een natuurpark dat beschermd is tegen toekomstige bouwwerken, maar toch bent u binnen 5 minuten rijden van het strand. Het is ook zeer goed gelegen om te profiteren van een aantal fantastische golfbanen in Los Flamingos en het 6 sterren Villa Padierna Hotel, Puro Beach Club en Laguna Village ligt op een klein eindje rijden, dus er zijn tal van opties in de buurt terwijl u geniet van een rustige omgeving.

Gebouwd door een gerespecteerde ontwikkelaar met jarenlange ervaring in de Iberische vastgoedsector.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • Gemeubeld