228- Aloha 171

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4287234
Welkom bij Aloha 171

In de buurt van Nueva Andalucia is deze volledig gerenoveerde villa gelegen op een verhoogde positie met een benijdenswaardig uitzicht over de Aloha Golf, La Concha berg in het noorden en in het zuiden de Middellandse Zee. La Concha die deels verantwoordelijk is voor het uitzonderlijke lokale klimaat . Het gebied is de thuisbasis van prestigieuze golfbanen daardoor wordt het ook The Golf Valley genoemd.
Aloha 171 heeft een moderne architectuur met een mix van materialen om de bouw te verzachten. 
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een oase van rust. Het kalmerende stromend water aan de voorkant  van het huis bij het binnekomen is er een volledig ingerichte keuken aansluitend met de eetkamer waar je onderbroken uitzicht hebt over de tuin en op La Concha. Deze open ruimte heeft een moderne inrichting , natuurlijk lichtinval door haar grote schuiframen met een hoogte tot het plafond , de moderne keuken is voorzien van Gaggenau apparatuur , een ontbijtbar en een volledig geïntegreerde wijnkoeler , een bijkeuken en wasruimte.
Beveiligingssystemen, domotica gecontroleerd met Google Home en Alexa.
Voorzien van vloerverwarming door heel het huis, airconditioning met bediening in elke kamer.
De eetkamer leidt naar een ontspannende zithoek om te kunnen genieten op de tuin en de bergketen. 
Aloha 171 heeft 5 slaapkamers , waaronder de hoofd slaapkamer en apart  een gasten of personeelssuite. De grote slaapkamer heeft haar eigen badkamer en garderobe kasten .
de 3 volgende slaapkamers met badkamer en-suite hebben een neutrale inrichting .
Vanop het solarium dat een spectaculair uitzicht biedt op 3 iconische Marbella bezienswaardigheden: de gloeiende golf , La Concha en de Middellandse Zee. Het terras is voorzien van een royale BBQ-ruimte met buitenkeuken en opslagmogelijkheden. Een overdekt zit-en eethoek schaduwt van de zomerzon en de hot tub voor ontspannende avonden onder de sterrenhemel.

Parking van 33m²

Wenst u meer specifieke informatie over deze woning of wenst u een bezoek in te plannen, aarzel niet om contact op te nemen .

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 5
  • 5
  • 351m2