241- Villa Lupi

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4287519
Welkom bij Villa Lupi ,

Gelegen in een 24uur beveiligde gated community bevindt zich een gloednieuwe en eigentijdse ingerichte villa gelegen op het zuiden . Een mooie mix van moderne architectuur bebouwd met natuurlijke materialen op een verhoogde zuid gelegen locatie uitzicht over de Middellandse Zee en La Quinta golfbaan omringd door een rustig bosrijke omgeving.
Villa Lupi heeft een adembenemende entree; hoge dubbele IROKO deur geeft en moderne warme uitstraling door de aanvulling van de natuurlijke stenen buitenmuren. Binnen worden de natuurlijke materialen voortgezet wat een persoonlijkheid van mix toevoegt door verschillende houten accenten waardoor er een huiselijke warme ontstaat in de strakke architectuur. De master suite bevindt zich op de 1ste etage , door de grote schuiframen naar het privéterras geven een uitzicht over het gebied . Een volledig ingerichte strakke luxe badkamer voorzien van Villeroy & Boch sanitair en regendouche.
Het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen
Bij het binnenrijden van garage waar 2 mogelijke plekken voor het wagenpark heeft ook een doorgang tot de volgende ruimtes : 4 slaapkamers met ensuite volledig ingerichte badkamers en garderobe de 4 de slaapkamer heeft een aparte toegang, perfect voor personeel -of gastenverblijf alle kamers hebben uitzicht op de aangelegde tuin rondom het gebouw , ingerichte gym , wasruimte , wijnkelder , opbergruimte en machine kamer.
Het woongedeelte op de gelijkvloers een moderne open design keuken, met neolithische werkbladen en een centraal eiland met geïntegreerde champagne emmer. Volledig uitgerust door de lokale keukenleverancier Danespan en voorzien van hoogwaardige apparaten van Gaggeneu, wijnkoelkast, 2 vaatwassers en voldoende opslagruimte. De grote open woonruimte ingericht met Scandinavië en Italiaanse mix designmeubelen , maken het geheel compleet. Grote schuiframen geven verbinding naar het gedeeltelijke overdekte terras, lounge area en het 50m² verwarmd zwembad met uitzicht op het gebergte La Concha .
De woonkamer heeft een aparte badkamer en houten trap die verbinding geeft met de 4 slaapkamers.
La Quinta ligt te noorden van het beroemde Marbella Golf Valley, een van de meest gewaardeerde banen van de kust.
Ligt op slecht 10 min. Rijden van al Marbella centrum , Puerto Banus en omliggende stranden.
Wenst u meer specifieke informatie over deze woning of wenst u een bezoek in te plannen, aarzel niet om contact op te nemen .

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 5
  • 5
  • 553m2