Mirador Infinity Villa's

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4416755
Welkom Bij Mirador Infinity Villa's 

Luxe villa's
ONTDEK ONZE LUXE VILLA'S
Mirador del Paraíso is een gated community met een unieke toegangsingang en 24 uur per dag beveiliging, gelegen op een idyllische plek, omringd door geschenken van de natuur.
Exclusieve 13 villa's in een omheind project , geeft u een gevoel van thuis weg van huis met uw veiligheid, voorzieningen en faciliteiten die allemaal zijn geregeld om u te helpen zich snel en comfortabel te vestigen.

Elke villa met een uniek ontwerp van verschillende architecturale stijlen, interieurontwerpen en exclusieve aangelegde tuinen en afgewerkt volgens de hoogste normen. beschikken over ruime woonkamers met lounge, en eethoek en directe toegang tot het prachtige gedeeltelijke overdekte terras met uitzicht over de Middellandse Zee, een open, volledig uitgeruste met premium apparatuur en minimalistische design keuken, 4 slaapkamers suites, een gastentoilet, en garage voor 2 auto's en een multifunctionele ruimte waar je bv. een ontspanningsruimte van kan creëren. 
Het eco-vriendelijk en energie-effiënte huis is voorzien van vele luxe voorzieningen en uitstekende kwaliteiten - domotica-systeem, marmeren vloeren - vloerverwarming in heel het huis, inbouwkasten et...

Voor meer informatie contacteer ons , wij staan steeds tot uw dienst. 

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 4
  • 393m2