Mirador Infinity Appartment BO2

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4416961
Welkom bij Mirador Infinity del Paraioso,

Mis dit prachtig nieuwbouw appartement niet klaar in 2023 om u te voorzien van alles wat u nodig heeft voor de meest exclusieve , prachtige levensstijl!
3 blokken van 8 exclusieve appartementen in een omheind beveiligd complex ,is dit mooi begane grond appartement beschikbaar . De blokken zijn opgehoogd zodat u het gevoel heeft op een 1ste verdiep te zijn. De moderne luxe appartementen zijn rationeel, stijlvol en ideaal om het hele jaar daar te wonen en te genieten van het prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de groene tapijten van de golfbanen El Paraioso en Atalaya, het appartement beschikt over 3 slaapkamers die telkens een verbinding hebben naar het terras.

Open houten keuken met Siemens apparatuur , ramen van vloer tot plafond ,vloerverwarming in heel het appartement, domotica systeem, incl. 2 parkeerplaatsen en een grote berging.

Het nieuwe luxueuze project wordt gebouwd in Mirador del Paraioso, wat betekend "Uitzichtpunt " Ze noemen het niet voor niets ' paradijs'.!
Meer informatie laat gerust iets weten , wij staan steeds tot uw dienst.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 150.42m2