Mirador Infinity Appartment BO2


€ 800.000
Referentienummer 4416961
Welkom bij Mirador Infinity del Paraioso,

Mis dit prachtig nieuwbouw appartement niet klaar in 2023 om u te voorzien van alles wat u nodig heeft voor de meest exclusieve , prachtige levensstijl!
3 blokken van 8 exclusieve appartementen in een omheind beveiligd complex ,is dit mooi begane grond appartement beschikbaar . De blokken zijn opgehoogd zodat u het gevoel heeft op een 1ste verdiep te zijn. De moderne luxe appartementen zijn rationeel, stijlvol en ideaal om het hele jaar daar te wonen en te genieten van het prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de groene tapijten van de golfbanen El Paraioso en Atalaya, het appartement beschikt over 3 slaapkamers die telkens een verbinding hebben naar het terras.

Open houten keuken met Siemens apparatuur , ramen van vloer tot plafond ,vloerverwarming in heel het appartement, domotica systeem, incl. 2 parkeerplaatsen en een grote berging.

Het nieuwe luxueuze project wordt gebouwd in Mirador del Paraioso, wat betekend "Uitzichtpunt " Ze noemen het niet voor niets ' paradijs'.!
Meer informatie laat gerust iets weten , wij staan steeds tot uw dienst.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

 • 3
 • 2
 • 150.42m2

Gelijkaardige panden

 • Marbella West Benahavis

  115- Aqualina
  ref. 3804249

  Aqualina is exclusief project van slechts acht 2- en 3-slaapkamer appartementen . Deze luxeappartementen bieden extra exclusiviteit en zijn zowel stijlvol en zeer ruim met hoge plafonds en grote terra ...

  0

  0

  0m2

  €606.000

 • Marbella West Benahavis

  259- Mirador Infinity
  ref. 4401923

  Aan de New Golden Mile bevindt zicht het luxueuze project van 24 appartementen en onafhankelijke penthouses in een beveiligde gesloten Resort.

  0

  0

  0m2

  €750.000

 • Marbella West Benahavis

  Mirador Infinity- Tussenverdieping Appartement
  ref. 4417050

  Tussenverdieping appartement met gedeeltelijk overdekt terras en privé zwembad , mooie grote woonkamer met open-plan keuken 3 slaapkamers en 2 badkamers .

  3

  2

  153.42m2

  €750.000