Mirador Infinity - Penthouse

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4417075
Welkom bij Mirador Infinity Resort

Met prachtige uitzicht op de Middellandse Zee en golf bevindt zich het nieuwcomplex van 24 appartement en onafhankelijke penthouses in het infinity resort Complex te Benahavis .

De woningen binnen het infinity project zijn spectaculair , kwalitatief hoogstaand gloednieuw project, met airconditioning, duurzame en ecologische vloerverwarming domotica systeem . De gemeenschappelijke ruimte van 5000m² omvat aangelegde tuinen, een atletiekbaan en een 25m lang gemeenschappelijk zwembad. De appartementen bestaan uit 3 slaapkamers en twee badkamers , de principiële slaapkamersuite is zeer speciaal, de woning biedt een groot terras van 114m² en een geweldig uitzicht op de zee. Een open keuken met mooie houten aanrechtbladen en Siemens apparatuur integreert perfect in de lichte woonkamer. Bijzonder om te vermelden is dat de appartementen uitgerust zijn met domoticasysteem, airconditioning, vloerverwarming over heel de woonruimte .

Infinity een thuisbasis van slechts 24 appartementen gelegen binnen Mirador Del Paraiso, een prestigieuze gated community met 24u. beveiliging. Op slechts een paar minuten van Atalaya en El Paraiso golf op 10 minuten van Puerto Banus en Marbella centrum of Estepona. Gemakkelijk te bereiken via de AP7 en A7.
Elke woning is incl. 2 parkeerplaatsen met oplaadpunt voor elektrische auto's en berging.

Neem gerust contact met ons op voor meer details, plannen en beschikbaarheid of voor een bezoek ter plaatsen!

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 202.57m2