261-Silk Villa- Type A

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4421018
Welkom bij Silk Villa's

Te Cancelada aan de Golden Mile bevindt zich de nieuwe ontwikkeling Silk , 13 exclusieve villa's concept , percelen van meer dan 1000m2 worden bebouwd op een oppervlakte van meer dan 270m2 over 2 verdiepingen . Binnen het project is er een keuze tussen 3 type van villa's telkens voorzien van 4 slaapkamers met en-suite badkamers. De meest opmerkelijke kenmerken van Silk is de elegantie van het ontwerp, een perfecte combinatie van texturen en natuurlijke materialen, samen met de spectaculaire locatie u heeft adembenemende berg en zeezichten, die u kan waarnemen vanuit de privé tuin of solarium. Elke villa heeft haar eigen zwembad , garage voorzien van twee staanplaatsen. 

Wenst u meer informatie omtrent de prijzen en beschikbaarheid van Silk , aarzel niet ons te contacteren voor een gesprek in België , Nederland of Spanje.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 4
  • 270m2