MSH-126 Luxury Spocious Apartment

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4426305
Welkom bij La Quinta - Benahavis ,

Dit spectaculaire, op het zuiden georiënteerde opgehoogd begane grond luxueuze appartement ligt op een toplocatie en biedt zowel een rustig lokatie als het authentieke Andalusische dorpsleven. De nadruk ligt overal op schoonheid en comfort met een ruime open woon- en eetkamer met directe toegang tot een groot gezellig terras. Alles is gericht op familie en vrienden met zoveel ruimte om te entertainen, dineren en onvergetelijke herinneringen te maken met uw dierbaren. Het pand bevindt zich in een beveiligde gemeenschap die privacy en rust garandeert. In navolging van de blauwdruk van het luxe merk van weelderige spa's, gastronomisch eten en superluxe accommodatie, is de gemeenschap bedoeld om een ​​plek te bieden om te wonen en te genieten van het soort leven dat je echt verdient. Dit prachtige appartement met vijf slaapkamers is gelegen in La Quinta - Benahavis , omgeven door het originele landschap van de natuur en biedt een unieke levensstijl.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 5
  • 5
  • 380m2