Santa Clara Homes

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5407709

Welkom bij Santa Clara Homes, waar modern design en compromisloze kwaliteit samenkomen in een exclusief omheind project dat aan de frontlinie van de golfbaan van Santa Clara ligt.Verscholen tussen de gloeiende heuvels aan de rand van Marbella .De 104 appartementen  in villa-stijl met drie en vier slaapkamers zullen uw verwachtingen overtreffen en uw droom vervullen om op de best  mogelijke locatie te wonen die Oost-Marbella te bieden heeft.Santa Clara Homes biedt woningen van hoogwaardige kwaliteit.Porseleinen tegelvloeren van groot formaat en , gecombineerde woon- en keukenruimtes met grote raampartijen om te genieten op elk moment van de dag van natuurlijk licht.Keukens zijn ontworpen om naadloos op te gaan in het woongedeelte creëert een ruime leefruimte dat heel de dag door gebruikt kan worden. De kwaliteit die u mag verwachten van zo’n hoogwaardig project, met aanrechtbladen van kwarts, inbouwapparatuur en geïntegreerde LED-verlichting om warmte en verfijning te bieden.Alle slaapkamers hebben en-suite ene eigen ingerichte badkamer , elke woning beschikt over een privé zwembad , ondergrondse parkeerplaatsen en nog veel meer .Dit complex is ontworpen om een gevoel van ontspanning te bieden in een open ruimte . Geniet van de lange zomermaanden in de woningen , begane grond met grote terrassen en spectaculaire tuinen of spectaculaire penthouse- appartementen met een adembenemend uitzicht over de golfbaan en de omgeving.Faciliteiten op het terrein zijn onder meer verschillende  gemeenschappelijke zwembaden en ontspanningsruimtes, een binnenzwembad en fitnessruimte .Santa Clara ligt aan het oostelijke  deel van Marbella, op slechts een paar kilometer van de ingang van de stad. Fantastische golfcomplexen, eersteklas onderwijs- en gezondheidsfaciliteiten en ongetwijfeld de beste stranden van Marbella . Deze bevoorrechte locatie geeft u toegang tot een grote verscheidenheid aan restaurants, strandclubs en recreatiecentra binnen een straal van 10 min.

Neem contact met ons  voor meer informatie en eventueel om een bezichtiging in te plannen .

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 205.74m2