347-Med Blue

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5254132
Welkom Bij Med Blue , 

Ontdek een nieuwe lifestyle midden in de natuur en rust op een luxe locatie. Medblue Marbella Los Monteros is een complex ontworpen in 4 hoogten en biedt 39 appartementen en penthouses met 2 tot 4 slaapkamers waar u kunt genieten van het mediterrane leven.

Stelt u zich eens voor hoe geweldig dat is als u na een lange werkreis thuiskomt. Hoe zit met het zich ontspannen in de Medblye-spa? Of wat adrenaline kwijt te raken door te sporten in de fitnessruimte met een buitenterras? Of u kunt zelfs een drankje drinken aan de zwembadbar. Medblue heeft elegante gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een zwembad met solarium en prachtige tuinen, evenals een coworking-ruimte zodat u kunt werken zonder uw huis te verlaten.

Bij Medblue Los Monteros, hebben we ruime en open kamers ontworpen met keukens die open zijn naar de woonkamer en premium details in badkamers en slaapkamers. De goed geventileerde ruimtes wordt geaccentueerd door de continuïteit tussen het terras en de woonkamer.

Dankzij de uitzonderlijke locatie in het bovenste gedeelte van Los Monteros, ligt het op slechts 5 km van het strand en op 10 minuten van het stadscentrum van Marbella. Het heeft uitstekende verbindingen met de snelweg en 35 minuten rijden van de luchthaven van Malaga. Bij Medblue, zult u de rust en het resortleven vinden waar u altijd van gedroomd heeft.

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van Medblue? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek in België, Nederland of Spanje!

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens