341- Estrella Del Mar Villa's Marbella

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5250777
Welkom bij Estrella Del Mar Villa's Marbella 

Estrella del Mar Villa's ligt op een uitstekende locatie op slechts 200 meter van de zee in het exclusieve gebied van Elviria, Marbella.
Het project bestaat uit 36 ​​vrijstaande en geschakelde woningen met 3 en 4 slaapkamers verdeeld over twee woonlagen.
De woningen beschikken over een eigen tuin, overdekte veranda/terras, pergola en compleet met twee eigen parkeerplaatsen.

Ruime woonkamers met open volledig ingerichte keukens en uitgerust met hoogwaardige apparatuur, 2 of 3 badkamers (master en-suite) en een gastentoilet. Alle woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming, airconditioning met aerothermisch systeem en dubbele beglazing.

Eigenaars zullen genieten van faciliteiten op het terrein, zoals grote groene gebieden, een gemeenschappelijk zwembad, een fitnessruimte en een co-working-ruimte.
Elviria is een van de meest exclusieve gebieden van Marbella, op slechts 8 km van het stadscentrum. Elviria staat bekend om de beste stranden aan de Costa del Sol, en om zijn brede aanbod aan restaurants, vrijetijdsactiviteiten en golf, met niet minder dan 5 golfbanen op korte afstand: Santa Maria Golf Club, Greenlife Golf, Cabopino Golf Marbella , Santa Clara Golf Marbella en Rio Real Golf Hotel, om er maar een paar te noemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie, plattegronden, laatste beschikbaarheid of om een ​​bezichtiging in te plannen.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens