314- Ocean View Marbella

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5233368
Welkom bij Ocean View, 

Een nieuwe  ontwikkeling van 44 privéwoningen met zeezicht, ondergedompeld in authentiek Andalusië, grenzend aan een beschermd natuurgebied en ontworpen door een team van wereldklasse.

OP MAAT GEMAAKTE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES MET ZEEZICHT

Ocean View is zo ontworpen dat alle eigendommen profiteren van een dramatisch uitzicht op de Middellandse Zee en daarbuiten, variërend van de Sierra Nevada in het oosten tot Gibraltar, Noord-Afrika en de ingang van de Atlantische Oceaan in het westen.

Grenzend aan een beschermd natuurgebied van 230 hectare, zijn slechts 44 privéwoningen beschikbaar binnen deze beveiligde gesloten community, die twee tot drie slaapkamer appartementen bieden, waaronder 10 penthouses, elk met hun eigen privézwembad op het solarium/terras op het dak.

Bij interesse, aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie en boek een bezoek om dit prachtig project te bezichtigen. 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens