Greenlife -Rio Real

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4851237
Dit appartement met 2 slaapkamers is gelegen in de prestigieuze gemeenschap van Greenlife in Rio Real. Het appartement heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers, een woon-eetkamer met toegang tot een terras op het zuiden. Er is een parkeerplaats en berging inbegrepen. De gemeenschap is omheind en heeft mooie tuinen en een zwembad. RIo Real is een woonwijk naast golfbanen en op slechts een paar minuten van het strand en voorzieningen. Een perfect huis om het hele jaar door te wonen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 125m2
  • Gemeubeld