302- Quintessece Marbella

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4771063

De luxe appartementen in Marbella behoren tot Quintessence, een nieuw residentieel project dat wordt gekenmerkt door zijn indrukwekkend uitzicht op zee, uitstekende kwaliteit en eersteklas in-house welzijnsdiensten. Een innovatief project van 104 woningen gespreid over 13 units met een ruime keuze aan diverse types appartementen met maximaal 3 niveaus: begane grond, eerste verdieping en penthouses.

Gelegen in Los Altos de Los Monteros op anderhalve km van de Río Real Golf Club, bieden alle appartementen adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee, de Golf Río Real, het schilderachtige Marbella, de iconische berg La Concha en Sierra Blanca. Alle woningen hebben een ideale westelijke oriëntatie.

Quintessence
beschikt over ruime appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers die hebben een uitstekende energie-efficiëntie, geauditeerd door Passive House, het strengste energetische certificaat van Europa. Tevens biedt de promotor de mogelijkheid om de afwerking van uw woning te kiezen uit een catalogus van opties, waaronder verschillende wand- en vloerbekledingen, inbouw van jacuzzi op terras, enz. Op deze manier wordt toekomstige woning een verlengstuk van uw manier van leven.

De woningen zijn voorzien van domotica systeem, dat via de smartphone controle biedt over de video intercom, bediening van de airconditioning, IP camera, openen en sluiten van rolluiken, enz.

Quintessence is meer dan een woningcomplex. Het is een brede catalogus van vrijetijds- en wellness diensten om uw leven aangenamer, comfortabeler en vrediger te maken. Met een duik in het zwembad met prachtig uitzicht op Marbella en de Middellandse Zee, een spasessie, 20 minuten spinning of een cocktail met vrienden op de zonnige terrassen, en dat terwijl de kleintjes genieten van een film op het grote scherm van de Social Club, laat Quintessence u genieten van het 5-sterren levensstijl.

De gemeenschappelijke ruimte is voorzien van zwembaden, spa met verwarmd zoutwaterzwembad, sauna, turks stoombad, koude douche en uitgeruste fitnessruimte. Ook is er een gemeenschappelijke werkruimte en sociale lounge aanwezig.

Wenst u meer informatie over deze luxe appartementen in Marbella, neem gerust contact met ons op voor meer details, plannen en beschikbaarheid, of voor een bezoek ter plaatse! Wij zullen u met plezier tot in detail kunnen inlichten over dit prestigieus project.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens