297- Estrella Del Mar

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4697645
Laatste appartement 

Estrella del Mar, een fantastisch project van appartementen met 2, 3  slaapkamers gelegen te Elviria Beach, op slechts 200 meter van de zee!

Het appartementencomplex zal genieten van twee zwembaden -voor volwassenen en kinderen-, een fitnessruimte, een co-werkruimte, een omheinde gemeenschap en een ondergrondse parkeergarage.

In Estrella del Mar zijn de gemeenschappelijke ruimtes in de urbanisatie gemaximaliseerd, waardoor de hoofdruimten persoonlijkheid en open volumes krijgen. De woningen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van comfort en kwaliteit, een parkeerplaats en berging zijn inbegrepen in de verkoopprijs.

Het project is in aanbouw en zal 

Wilt u een investering voor eigen gebruik of verhuur dan is dit misschien uw droomwoning .

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens