MSH-Villa El Faro

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4620192

Welkom bij villa El Faro ,

Villa El Faro is een vrijstaand  gezinsvriendelijke villa 5 minuten op wandelafstand van het strand, de villa is in 2016 en 2020 gerenoveerd tot een villa van hoge kwaliteit met Scandinavische meubels en voorzieningen.

Alle kamers opnieuw ingericht en opgewaardeerd om aan de hoge standaard te voldoen.

Is geschikt voor 14 personen , de woning bestaat uit 2 verdiepingen, waaronder 6 kamers en 4 badkamers.

De begane grond: een keuken , met woonkamer en eetgedeeltes , 4 slaapkamers en 2 badkamers en een gastenkamer die ook als bureau kan dienen.

Hier bevindt zich ook het prachtige zwembad met rondom zonneterrassen en voldoende ruimte om te dineren en te ontspannen. 

De bovenverdieping bestaat uit een luxe woon- eetkamer en ingerichte keuken ,  buiten een terras met BBQ, 2 slaapkamers, 2 badkamers via een trap kan je naar het solarium bevinden om heerlijk afzonderlijk te kunnen ontspannen. 

De villa kan gediend worden als investering voor verhuur, bewijs van inkomsten zijn aanwezig. 

Dichtbij de golf , zee en dicht bij de stad? 20 to 25min van de luchthaven van Malaga. 

Uitzichten : Zee , tuin.
Nieuw: Aircoconditioning - elektrisch systeem en waterdruksysteem.
Parkeergelegenheid: overdekt 

Indien interesse , aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie betreft deze opportuniteit . 

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 6
  • 4
  • 298m2