66-Dunes Beach -ENKEL HERVERKOOP

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3224379

DUNES BEACH

Marbella is een residentieel complex met unieke appartementen met vooraanstaande buitenontwerpen en prachtig interieur, met lichte en open ruimtes.

De appartementen hebben grote kamers, natuurlijk licht, een keuken gecombineerd met een woonkamer, volledig uitgerust met luxe elektrische apparaten, een badkamer en suite en een toilet.

De state-of-the-art technologieën in de intelligente woningen, uitzonderlijke bouwkwaliteit en de eersteklas faciliteiten zullen je vijf zintuigen prikkelen.

In DUNES BEACH is elk detail zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat de eigenaren kunnen genieten van prachtige gemeenschappelijke ruimten, tuinen met beboste pergola’s, een ongewoon strand-achtig zwembad, hangmatten, solariums, sociale club, opslagruimtes, garages, enz… Gewoon, alles wat je nodig hebt om je droom hier te leven in DUNES BEACH.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens