56-Green Hill

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3235859
Welkom bij Green Hill Marbella.
Een project van 14 hedendaagse, moderne villa's met enkele van de meest fantastische uitzichten in Marbella.

Het strandresort en de exclusieve haven van Cabopino ligt aan de oostelijke kant van Marbella en heeft een reputatie voor exclusiviteit en stijl: beschermd door rijke bossen en ondersteund door golfbanen en smaragdgroene heuvels, de omgeving kan nauwelijks meer perfect zijn.
De kleine elegante jachthaven presenteert een fijne selectie van jachten en een paar leuke restaurants en bars, terwijl het enorme strand zeker een van de mooiste aan de Costa del Sol is.

Prachtige 14 luxe frontline golfvilla's, elk 300m2 gebouwd, met 4 - 7 slaapkamers, spectaculaire dubbele hoogte plafonds, de beste bouwkwaliteit, Deens design en een geweldig uitzicht op zee.

U bent slechts een paar minuten verwijderd van geweldige stranden, haven en golf. Dit complex wordt volledig beheerd en onderhouden.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens