25-La Montessa- ENKEL HERVERKOOP

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3282141
Welkom bij La Montessa de Marbella 

La Montesa de Marbella bestaat uit 39 moderne appartementen en penthouses gelegen op de bevoorrechte locatie van Cabopino, Marbella. De appartementen met 2-3 slaapkamers zijn zorgvuldig ingedeeld om de oriëntatie op het zuiden en zuidwesten te benutten, waardoor het uitstekende panoramische uitzicht wordt gemaximaliseerd. Ze zijn ook omgeven door prachtige, uitgestrekte tuinen en een gemeenschappelijk zwembad. De woningen zijn zo ontworpen dat eigenaren het hele jaar door kunnen genieten van het unieke microklimaat van Marbella. Ramen op volledige hoogte, die zich uitstrekken van vloer tot plafond, kunnen worden geopend en in de muren worden geschoven, mooie grote terassen waardoor de binnenkant met de buitenruimte wordt samengevoegd. Begane grond met tuin. Mooie open woonkamer met keuken voorzien van alle appartuur.Elk appartement beschikt over 2 ondergrondse parkeerplaatsen en berging.

De locatie van La Montessa is op loopafstand van het strand en het  Pitoreske haventje van Cabopino met de vele strandbarretjes waar je lekker kan eten met het prachtige uitzicht over de Middellandse Zee.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens