86-The Cape

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3401121
Welkom bij The Cape.

The Cape is een innovatief woonproject gelegen in het mooie en groene Cabopino in Oostelijk Marbella (Málaga), één van de mooiste plekjes van de Costa del Sol, op de eerste plaats door het prachtige Cabopino Beach met haar goudkleurige zandstranden en -duinen van Artola Dunes en de levendige jachthaven Cabopino Marina met haar assortiment aan barretjes in restaurants, op de tweede plaats omdat het aan de golfterreinen van Cabopino Golf ligt en op slechts een kwartiertje rijden van de levendige stad Marbella in 20 minuten van Puerto Banus.
Perfecte locatie dus, dichtbij de Middellandse Zee in bij Cabopino Golf, biedt een unieke omgeving aan urbanisatie in aan liefhebbers van de golf- en watersport.

De perfecte plek om te genieten van het Middellandse-Zeegebied in ongetwijfeld één van de meest exclusieve residentiële bestemmingen in Zuid-Europa.
In deze omgeving kunt u ontspanning en sereniteit van de zon en de zee combineren met het plezier van het spelen van golf.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens