88-RIVA Villa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3401659
Introductie Een nieuwbouwproject van 6 half vrijstaande luxe 4 slaapkamer hedendaagse woning/villa in Artola, Cabopino met panoramisch en schilderachtige uitzicht op de zee over Cabopino Golf en het fairway bekleed luifel van pijnbomen. Ligt net ten oosten van de stad Marbella, is Cabopino bekend voor natuurlijke schoonheid, dennenbos zijn en het beroemde strand van Artola die wordt beschouwd als een van de beste stranden in Spanje met gouden zandduinen, uitzonderlijk schoon water en grote strand restaurants. De stijlvolle jachthaven van Cabopino is slechts een klein eindje wandelen van het weg, en terwijl kleiner en intiemer dan Puerto Banus, beschikt over een scala aan faciliteiten, waaronder een ruime keuze aan stijlvolle restaurants, loungebars en winkels. Ten volle te profiteren van het natuurlijke terrein, de verhoogde positie en de nabijheid van het strand, bieden alle 6 woningen prachtig uitzicht op de zee vanaf elke verdieping. Verdeeld over 3 niveaus die elke woning een breed scala aan functies voor luxe en eigentijds wonen met inbegrip van heeft; een privé zwembad, persoonlijke Lift, dakterras solarium, dubbel-auto ondergrondse garage en ruime stijlvolle inloop dressing kamers ook met uitzicht op zee. De Gemeenschap functies weelderige tuinen met een prachtig zwembad en is veilig omheinde rond zijn omtrek.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens