157- Venere Residences- Cabopino

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3808001

Welkom bij Venere .

Een nieuw ontworpen 44 moderne luxe appartementen en penthouses 

Complex op wandel afstand van de haven Cabopino,stranden, winkels,horeca en op slechts 15 minuten van het centrum van Marbella. De beveiligde gesloten urbanisatie valt op door de ligging met uitzicht op de zee en kust van Marbella, in een gebied met diverse golfbanen.

Ontworpen door de architecten Ismael Mérida

Het kleinschalig project heeft 6 appartementen blokken van 2 verdiepingen hoog.

De appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers, grote terrassen en tuinen.

Er worden natuurlijke wandelpaden aangelegd en waterbronnen die door de tuinen vloeien waarvan je kan genieten van het prachtig ontworpen gemeenschappelijke zwembad .

Alle woningen zijn incl. autostaanplaats + berging

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens