168- Marbella Sunset

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3912388
Welkom bij Marbella Sunset .

Je droomt het niet, je beleeft het echt!
Marbella  Sunset is een exclusief residentieel project van 16, één, drie of vier slaapkamers appartementen, gelegen in Cabopino, één van de mooiste plekjes van de Costa del Sol.
De woningen zijn aan de golf gelegen en dichtbij de prachtige zandstranden van Cabopino Beach en de levendige jachthaven Cabopino Marina, met een selectie van restaurants en bars. De perfecte locatie dus!

Droomde u altijd al van een ruim appartementen van wakker worden met een adembenemend uitzicht op de zee, dan is dit uw kans om het echt te gaan ervaren.

Deze uitzonderlijke locatie aan de Middellandse Zee heeft een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20 graden en meer dan 320 dagen zon per jaar,
Het golfterrein is zowel voor beginners als professionele golfers open, die graag de golfsport het gehele jaar door willen beoefenen.

Marbella Sunset is de voortzetting van The Cape villa's, een innovatief woonproject in Cabopino.
De moderne architectuur biedt een zeer ruime, lichte woning met tal van mogelijkheden voor design en decoratie en garantie op rust en ontspanning.
Wenst u een afspraak te maken, aarzel dan niet ons te contacteren.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens