253- Ipanema

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4341970
Welkom Bij Ipanema.

Een nieuwe ontwikkeling te Calanova, moderne appartementen en penthouses, de indeling van de wonng zijn stijlvol ingedeeld zodat u optimaal kan genieten van de mooie locatie aan de Calanova Golf . De urbanisatie wordt in verschillende fases opgebouwd bestaat  uit 7 blokken van maximaal 4 verdiepingen met een selectie van 2 tot 3 slaapkamerappartementen, begane grond met ruime tuin , de 1ste en 2de verdieping of penthouses met ruime terrassen . De blokken  worden gebouwd op verschillende niveaus , elk gebouw is iets anders georënteerd en gepositioneerd met groene beplanting ertussen, hebben voldoende privacy en comfort. Vooral de terrassen van de penthouses die helemaal rondom lopen , zodat u een 360° uitzicht heeft op de omgeving en Middellandse Zee.

Elke woning heeft een indeling met open keuken , zijn ultra modern ingericht met top kwaliteitsapparatuur, de badkamers hebben een ruime instap regendouche en zijn voorzien van een luxueuze badkuip. De grote terrassen vormen een belangrijk onderdeel bij Ipanema bieden niet alleen de ruimte om van het prachtige uitzicht te genieten.
Open de schuiframen van de woonkamer of slaapkamer en geniet van de verbinding naar de buitenruimte . Het complex beschikt over 2 buitenzwembaden, waaronder een strand en lagune style zwembad , omringd door groene zones en bloeiende tuinen de paden met een Ipanema -thema leiden u naar de luxueuze faciliteiten van het complex zoals een profeessionele volledig uitgeruste gym, privé spa met verwarmd binnenzwembad , sauna en stoombad. 

Wenst u meer informatie over dit project en haar beschikbaarheid van appartementen en panthouse wees er snel bij en bel ons .

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens