Villa Rosario 626780

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4532077
Welkom is deze mooie vrijstaande villa gelegen in de residentiële woonwijk van El Rosario ten Oosten van Marbella.
Een volledig gerenoveerde villa op een toplocatie.
5 slaapkamers en 3 badkamers, moderne keuken en een grote woonkamer met open haard en houten vloer. Een extra kamer kan worden gebruikt als slaapkamer of speelkamer.
Deze onlangs gerenoveerde villa heeft een geweldig uitzicht op zee en de bergen en prachtige volgroeide tuinen.
Slechts 10 minuten rijden van het centrum van Marbella en slechts 30 minuten van de luchthaven van Málaga, zou deze woning ook een geweldige investeringsmogelijkheid zijn vanwege het hoge verhuurpotentieel. Het is slechts een paar minuten rijden van enkele van de mooiste stranden van Marbella.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 5
  • 3
  • 323m2
  • Gemeubeld