MSH-73882505-Villa Luna

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4421166
Welkom bij Villa Luna

Mooie vrijstaande villa vlakbij het strand met 5 slaapkamers, gelegen in Las Chapas Playa.
Een  privé perceel, op loopafstand van alle voorzieningen en op het zuiden, met uitzicht op zee vanaf het bovenste terras en uitzicht op de bergen van La Concha.
Zal een prachtig vakantiehuis of verhuur investering zijn omdat het een VOLLEDIGE bewoning vergunning (LPO) heeft en momenteel een succesvol huurrendement per jaar heeft.
Op de begane grond hebben we een hal, keuken, schuin plafond met open haard en twee slaapkamers die een badkamer delen. De woonkamer komt uit op een overdekt terras met een eethoek buiten aan de linkerkant. Boven hebben we een zeer grote slaapkamer met een eigen badkamer met een eigen terras en uitzicht op zee. Op deze verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers die een badkamer delen.
Groot perceel met veel zonnemogelijkheden rond het  groot split-level zwembad, zeer geschikt voor kleine kinderen en een dieper gedeelte voor volwassenen.
Prive off-road parking binnen het perceel.

Snel reageren bij interesse , daar deze woning niet lang op de vastgoedmarkt van de Costa del Sol zal te koop staan ​​.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 5
  • 3
  • 248m2