219- The Hub Málaga

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4032840
Welkom bij The Hub Málaga
In het hart van de bruisende stad Málaga aan de Costa del Sol, in de wijk Huelin op slechts 5 min wandelafstand van het strand, vind je The Hub Málaga. Málaga is een kosmopolitische en avant-garde stad geworden waarvan de Huelin-buurt wordt getransformeerd tot een nieuwe woonwijk met een uitgesproken opkomende stijl die traditie en stadsvernieuwing combineert.

Een nieuw woonconcept dat een nieuwe visie in de hoofdstad zal creëren.
Het is geen geheim dat de Málaga ( Costa del Sol) door haar klimaat en gemakkelijke toegang voor velen één van dé favoriete internationale bestemmingen is. Met meer dan 320 zonnige dagen per jaar, een gemiddelde temperatuur van 19° en talrijke vluchtverbindingen is het dé perfecte plek om een nieuw huis te vestigen, zowel permanent of als tweede verblijf.

De vitaliteit van de stad blijft zicht uitbreiden, van het botanische park La Concepción tot de stranden van La Malagueta of La Misericordia, via de bekende 'Muelle Uno' oftewel 'Pier één'.
Málaga heeft zoveel te bieden: kunst, historie, het Cervantes theater, het Spaanse filmfestival, en haar uitgebreide en voortreffelijke gastronomie die tot in elke hoek van de stad gaat.  

The Hub is een ontwerp met diensten en ultramoderne faciliteiten en gemeenschappelijke ruimten, die aangepast zijn aan de nieuwe behoeften. Gebouwd met de beste kwaliteits materialen .

De nieuwe trend van een Co-working-ruimte met gastrobar, faciliteiten zoals een fitnessruimte, gemeenschappelijke moderne ruimtes met barbecues en een zwembad.
Totaal 44 appartementen , 1 of 2 slaapkamers, 56 garageplaatsen en bergingen.

Het project wordt gekenmerkt door zijn stijl en benadrukt een ontwerp dat speelt met open, brede en lichte ruimtes.

Neem snel contact op daar deze prachtige appartementen op het ogenblik een fantastisch aanbod bieden voor de eerste 10 klanten.
Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens