105-Nereidas Playamar- UITVERKOCHT - vraag naar resales

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3820580
Welkom bij Nereidas Playamar,

Een vooruitstrevend en innovatief design project, ontworpen om het beste te maken van het fantastische open uitzicht op de Middellandse Zee. dagelijks genieten van de betoverende zonsopkomsten in een oase van rust en welzijn.

De appartementen hebben 1 tot 4 slaapkamers, allemaal ruim en zeer licht , door de kamerhoge ramen die het natuurlijk licht maximaliseren.Elke woning is voorzien van ene volledig ingerichte keuken die zich mengt in de open woonkamer- en eetkamer die naadloos aansluit op het ruime terras. Van elk materiaal, tot in het kleinste detail van de constructie, is Nereidas Playamar gebouwd met een duidelijk doel: de beste materialen op de markt garanderen met  maximale functionaliteit, duurzaamheid en het meest moderne ontwerp. 

Inclusief een privé parkeerplaats en opslagruimte.

Gemeenschappelijke ruimtes bevatten een binnen. en buitenzwembad, trimbaan, sauna, turks bad en een volledig uitgerust fitnessruimte. 

Alles met 24/7 bewaking systeem.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens