One Residences Penthouse

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5569708

Luxueus Penthouse  One Residences  te Mijas - Calanova

Een exclusieve nieuwbouw Penthouse biedt de eigenaar hun eigen stukje paradijs aan de Costa del Sol.

De penthouse wordt volledig ingericht verkocht, ideaal als investering voor vakantieverhuur of eigen gebruik.

De woning van 2 slaapkamers en 1 badkamer met inloopdouche aan de hoofdslaapkamer voorzien van een volledig ingerichte garderobe en aansluitend de badkamer.
De Penthouse heeft grote schuiframen die zich bevinden aan het terras waar je kan genieten van prachtig panoramische zichten over de Golf van Calanova en Middellandse zee .

De tweede slaapkamer met 2 persoons bed ligt aan het Noordelijke gedeelte van de woning.

De woonkamer met haar openplan keuken volledig ingericht met kwalitatieve apparatuur, de plafondhoge schuiframen bezorgen de woning heel veel lichtinval, het terras is voorzien van een automatische zonnewering om tijdens het hoge seizoen te kunnen genieten in de lounge van de prachtige uitzichten naar de Golfvallei , zee en bergen.

Via de draaitrap komt je op het solarium het voordeel van het solarium en terras is dat er geen inkijk is .

De woonkamer en slaapkamers hebben automatische rolluiken.

De woning heeft een 1 open ondergrondse  parkeerplaats en een grote afzonderlijke berging.

One residences een Residentieel project van slechts 77 luxeappartementen, verdeeld over een enorme 17,200m 2 resort in La Cala de Mijas. Elk appartement heeft een moderne, verfijnde sfeer een  combinatie van een hedendaagse architecturale stijl, zorgvuldig ontworpen Scandinavische interieurs, toegankelijke Wellness faciliteiten en een directe verbindingen met de natuur, maakt dit project uniek. De ware magie ligt echter in de naadloze indoor-outdoor design. Een harmonieuze mix van luxe interieur kenmerken voorzien van immense alfresco ruimte. De woningen zit frontlinie naar de prachtige golfbaan van Calanova .

Er zijn fantastische recreatieve, sociale -en golffaciliteiten waarvan je kan genieten in de naburige Calanova Golf Club. De eigenaars van ONE Residences zullen een integraal onderdeel worden van deze bevoorrechte lokale gemeenschap dankzij de frontline positie van zowel de golfbaan als het uitstekende clubhuis. De appartementen van ONE Residences liggen aan de voorkant van de prachtige Calanova Golf ,slechts 5 minuten naar La Cala de Mijas. La Cala is een echte oase van eeuwige gelukzaligheid, vermenging van een kosmopolitische sfeer met de vibe van een dorp. 15 minuten van Marbella en slechts 20 minuten van de luchthaven van Malaga.

De woning wordt volledig ingericht verkocht , met andere woorden koffers nemen en genieten in uw nieuwe woning.
De reden van verkoop is door de onverwachte gezinsuitbreiding.

Voor meer informatie , aarzel niet ons te contacteren .

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 1
  • 67.34m2
  • Gemeubeld