364-La Cala Valley

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5475292

Welkom bij La Cala Valley,

 Een nieuw project ontwikkeling in de regio van La Cala  tussen het centrum van La Cala en La Cala Golf resort.

Een exclusief omheind complex van 16 moderne  schakelwoningen en vrijstaande villa’s.

Ontworpen in een mediterrane sfeer, met de nabijheid van de zee en Golf vallei, zijn de villa’s jouw oase weg van de drukte . Maar ook niet ver weg van alle faciliteiten zoals strand , markten restaurants en winkels , gemakkelijk te bereiken met wagen of fiets.
De magische locatie met zijn grote open ruimtes betekent dat alle huizen en villa’s genieten van een prachtig uitzicht op de vallei met een zuid -zuidoostelijke oriëntatie.

je huis binnenin mee kunnen ontwerpen:

Het project geeft de toegang tot een brede catalogus van opties  van aanpassingen zodat elke eigenaar zijn huis kan aanpassen naar zijn believen.

Alle huizen zijn uitgerust met veel detail en topkwaliteit, inclusief een privézwembad met overloopgebieden.

Alle huizen hebben grote terrassen en ontspanningsruimtes , een eigen parkeerplaats voor ten minste 2 auto’s en in de meeste huizen is er een kelder voorzien .

la Cala Valley geeft de mogelijkheid om uw eigen vakantie woning te hebben die gemakkelijk te bereiken is vanaf de luchthaven van Malaga. In een gebied van rust tussen de bekende golf resort La Cala resort , Santana Golf, Calanova Golf en La Noria Golf. Vlakbij het natuurgebied  Algarrobo del Arroyo La Realenga de botanische tuin. 

La Cala centrum heeft veel te bieden , elke zaterdag en woensdag een lokale markt , regelmatig viert La Cala haar feestdagen op de traditionele weize van de streek, iedereen is hier welkom.
Veel restaurants, lokale winkels supermarkten en niet te vergeten de  mooie stranden en veel faciliteiten voor jong en oud. 

Wens je meer informatie over dit project , wees dan snel en aarzel niet ons te contacteren. 

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens