316- Pine Hill

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5257498
Welkom bij Pine Hill Residences, 

We stellen u voor aan Pine Hill Residences, een bestaand appartementencomplex dat voledig wordt gerenoveerd.
Fantastisch uitzicht op zee, gecombineerd met een Andalusische architectonische stijl en exclusieve voorzieningen, maakt Pine Hill Residences een ideale plek om een ​​nieuw leven te beginnen in het hart van de Costa del Sol.

Eén leven, één huis
Pine Hill Residences biedt appartementen met grote terrassen, perfect verbonden met de ruime binnenkamers, die de woning een harmonisch gevoel geven met het nabije uitzicht op de bergen of de zee.
De verbinding binnen en buiten vergemakkelijkt het genot van de buitenruimtes gedurende het hele jaar.

De appartementen:
De ontwikkeling, in aanbouw met 71 geprojecteerde eenheden, biedt een scala aan volledig geacclimatiseerde appartementen en duplex (tussen 2 en 4 slaapkamers), die alle voorkeuren van gezinnen dekken.
Locatie
Gelegen in de wijk Torreblanca in Fuengirola, biedt dit project een verscheidenheid aan appartementen en duplexen die perfect zijn aangepast aan al uw behoeften.
voor meer informatie of een afspraak, aarzel niet ons te contactere.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens